Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Vektergården samler inn og bruker personopplysninger.

Kontakt oss på senterleder@vektergarden.no om noe er uklart, eller du lurer på hvilke opplysninger vi har om deg. 

Informasjonen under er primært skrevet med fokus på deg som er kunde, men er også relevant for deg som leverandører eller samarbeidspartner av Vektergården.

 

Formålet med behandling av personopplysninger

Formålet med innsamlingen av personopplysninger hos Vektergården er å kunne behandle forespørsler fra deg som bruker. Vi trenger disse opplysningene for å kunne ta kontakt med deg og identifisere ditt behov.

Vi vil ikke bruke personopplysninger til andre formål enn det som opprinnelig var intensjonen.

 

Hvordan vi samler inn personopplysninger

Vi samler inn opplysninger som navn, tlf nummer og e-post gjennom skjema på nettsiden til Vektergården. Dette er opplysninger du frivillig gir oss, og ikke noe vi samler inn uten at det er noe du selv har sendt en forespørsel på det.

Opplysningene du gir fra deg blir registrert i vårt kontaktskjema som er direkte koblet til vår e-post adresse senterleder@vektergarden.no.

 

 

Vi innhenter informasjon om deg via vårt kontaktskjema, for eksempel når:

  • Du ønsker svar på spørsmål
  • Ønsker å sende inn en forespørsel
  • Du ber om et tilbud
  • Ønsker å legge inn en bestilling
  •  

 

Nyhetsbrev

Melder du deg på våre nyhetsbrev, er dette noe du selv velger å gjøre via våre nettsider. Du blir her lagt til vår kontaktliste, som vi benytter oss av til å sende deg nyheter. Du kan selv melde deg av når som helst.

 

Via vårt nyhetsbrev vil vi bruke de innsamlede data om deg til å gi deg informasjon som vi tror kan være av interesse for deg. Eksempler på slik informasjon kan være:

  • Kampanjer av ulike slag
  • Nyheter, artikler og pressemeldinger
  • Invitasjon til forskjellige arrangementer

Du kan selvsagt når som helst reservere deg mot å motta slik tilleggsinformasjon ved å sende oss en e-post til senterleder@vektergarden.no

 

Hvem som har tilgang til dataene

Det er kun vi i Vektergården som har tilgang til personopplysningene, samt vår leverandør av nettside AGS IT-partner. Vi selger aldri informasjonen videre til tredjeparter. Nødvendig informasjon vil bli gitt eventuelle samarbeidspartnere ved behov.

 

Siden plattformen vår er laget på WordPress, vil informasjonen du legger igjen også bli lagret der. Om du ønsker at denne informasjonen skal bli slettet, kan du sende en mail til oss senterleder@vektergarden.no

Hvor lenge lagrer vi data?

Vi i Vektergården lagrer bare dine personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for det formålet som du kontaktet oss for. Dette betyr at Vektergården kan beholde dine personopplysninger i en rimelig periode etter din siste samhandling med oss.

Når personopplysningene vi har samlet inn ikke lenger er nødvendig for å oppfylle formålet for at de ble samlet inn, sletter vi dem.

 

Cookies/Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på PC-en din når du besøker en nettside.

Formålet er å gjøre brukeropplevelsen bedre for deg ved at nettsiden husker innstillingene dine, hvilke sider du har besøkt, innlogging og eventuelle brukernavn og andre opplysninger som du har lagt inn og vil at nettsiden skal huske slik at du slipper å skrive dette inn for hver gang.

 

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer heller ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person. Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelsen med våre tjenester, som å motta nyhetsbrev eller å fylle ut og sende inn via kontaktskjema.

 

Dette nettstedet bruker Google Analytics for å analysere bruken av våre nettsider. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv. I disse tilfellene vil data bli pseudonymisert eller anonymisert, da personopplysninger ikke er interessante i denne sammenheng.

 

Din rett til innsyn, retting og sletting

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg, hva de brukes til, hvem som har tilgang til de, hvor lenge de blir lagret og hvor dataene er hentet fra. Du har rett til å be om endring av dine opplysninger. 

Du har også rett til å kreve sletting av personopplysninger du mener er unødvendig. Du har også rett til å trekke tilbake ditt samtykke dersom et samtykke var utgangspunktet for vår lagring av dataene.

Kontakt oss gjerne for innsyn, retting eller sletting, eller om det skulle være noe annet du lurer på.

 

Om denne policy

Vektergården vil kontinuerlig oppdatere vår policy for personvern for å møte gjeldende lover og forskrifter. Når vi gjør endringer vil vi legge ut en melding på vår hjemmeside sammen med oppdatert policy.