Laster inn bilder
  • 28062013_134516.jpg

Nye leiligheter selges nå!

skjermbilde 2018 03 07 kl. 16.03.08

image001

Norli

Vi i Norli elsker bøker. Hos oss vil du kunne få hjelp til å finne fram til boken som passer akkurat for deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har bokhandler i store deler av landet og ønsker deg alltid velkommen til en bokprat. Vi arrangerer også bokkafeer, signeringer og lanseringer i mange av våre bokhandler – stikk innom når din favorittforfatter er på besøk for en annerledes bokopplevelse!Norli ønsker å være den bokhandelen som tar litteraturen på alvor. Derfor legger vi stor vekt på litterær bredde.

I tillegg til bøkene finner du også andre gode produkter hos oss: Vi har stort utvalg kontorvarer, datarekvisita, studiemateriell og skolesekker, kort til alle anledninger og morsomme sesongprodukter til enhver anledning.

På norli.no vil vi gi deg den samme gode bokfølelsen som i våre butikker. Du kan stole på at du alltid finner oppdaterte anbefalinger, boktips og kampanjer der du kan gjøre et kupp.
Meld deg på vårt nyhetsbrev, så sender vi deg jevnlig uforpliktende og gratis tips om bøker i den kategorien du er interessert i.

321555 facebook facebook logo

© 2020 - Vektergården
CMS: My Editor :: Design: Final Touch Reklame AS