Laster inn bilder
  • 23082013_110019.jpg
  • 23082013_110105.jpg
  • 23082013_110220.jpg
  • 23082013_110256.jpg
  • 23082013_110331.jpg
  • 01072014_193804.jpg
 
02.06.2014
Siste byggetrinn i Vektergården. Velkommen til siste byggetrinn i Vektergården, din siste mulighet til å sikre deg en solrik leilighet midt i Horten sentrum, med heis, p-plass, balkong og sjøutsikt...
Les mer
Kontakt meg


Om Horten


I kommuneplanen står det bl.a. Visjon for Horten kommune – et regionalt senter for kunnskap og opplevelser…

Horten sentrum skal styrkes ved å bygge opp under en konsentrert sentrumskjerne med detaljhandel og annen publikumsrettet aktivitet på gateplan, og høyere bebyggelse.  

Formålet med kommuneplanen er i et av punktene at Horten skal gjøre seg attraktiv for det kunnskapsbaserte næringslivet, studenter, ferierende og sine egne innbyggere ved å bygge på sin egenart, framelske kontakten til sjøen og satse på tilrettelegging for kultur, kvalitet og gode opplevelser i det offentlige rom. De sjønære arealene og gjesthavna skal forvaltes som en viktig kvalitet for byen og allmennheten og gi gode rom for rekreasjon, kultur og opplevelse.”

Byen er under stadig utvikling og forandring. Det er mange kreative sjeler som har gode ideer for å få en levende by. I de senere årene har man sett en dreining av handels-aksen i bysentrum. Mye av handelen foregår nå rundt Vektergården med Sjøsiden kjøpesenter og Torggården som nærmeste naboer. 

For de som er glad i kulturlivet, kan Horten by på en moderne kino, som ligger rett ved Horten Torg. Her er det også mulig å oppleve torghandel i sommersesongen. Byen har også et variert tilbud innenfor museer, konserter, kunstutstillinger og teater. 

Det er korte avstander til flotte turområder og badestrender – med Karljohansvern og Hortenskogen i nord. Sydover er det en kyststi som går fra Strandparken, Rørestrand, Borrestranda og videre til Åsgårdstrand. I umiddelbar nærhet ligger Hortens parkområde – Lystlunden, et hyggelig sted for tur eller trening. Videre er det mulig å vandre langs idylliske kanalen og besøke Fyllinga småbåthavn.
Rett nedenfor Vektergården ligger havneområdet med en flott gjestehavn for småbåter. Her er det også mulig å innta et deilig måltid i maritimt miljø. Det forventes en rivende utvikling av havneområde med publikumsrettede aktiviteter. I sentrum er det mange trivelige kafeer, restauranter, puber og utesteder. 

I umiddelbar nærhet ligger biblioteket, rådhuset og busstasjonen.

 

 

© 2020 - Vektergården
CMS: My Editor :: Design: Final Touch Reklame AS